Informatiemarkt

Over Biogen

Caring Deeply. Working Fearlessly. Changing Lives™
Biogen heeft een duidelijke missie: we zijn pioniers binnen de neurologie.
Wereldwijd ondervinden miljoenen mensen de gevolgen van Multipele Sclerose, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson of amyotrofe laterale sclerose (ALS). Tegelijkertijd worden ook veel mensen getroffen door zeldzamere ziektes als spinale musculaire atrofie (SMA) of progressieve supranucleaire parese (PSP).

Wij geloven dat er geen ander ziektegebied bestaat waar zowel de mogelijkheden voor medische doorbraken als de behoefte daaraan zo groot zijn en Biogen wil een verschil maken. Daar werken we hard aan; we geven niet op bij tegenslagen en blijven op zoek naar innovaties. De mogelijkheid om levens te veranderen blijft voor ons het ultieme doel.

Websites
Alles over MS! www.Multiple-Choices.nl
www.biogen.nl


Over Novartis

Novartis is wereldwijd actief waarbij we een sterke focus hebben op onze klanten. Wij richten ons op innovatieve gepatenteerde geneesmiddelen, generieke geneesmiddelen en oogzorgproducten. Onze missie is om innovatieve geneesmiddelen te ontdekken, om de kwaliteit van leven te verbeteren en de levensduur te verlengen. Onze visie is dat wij een betrouwbare leider willen zijn in het leveren van een betekenisvolle bijdrage aan de gezondheidszorg.

Website
www.novartis.nl


Over Roche

‘Praktische tips bij MS’
De gezondheid van het brein speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven.
NIEUW is de tiendelige videoserie ‘Praktische tips bij MS’. Mensen met MS gaan zelf vanuit tien verschillende onderwerpen – waaronder werk en vroege behandeling – in op de vraag: ‘Hoe houd jij je brein zo gezond mogelijk?’. Doel is om mensen met MS en hun naasten te ondersteunen met tips, inzicht en herkenning.
Bekijk de video’s via onderstaande link.

Website
https://mshebjenietalleen.nl/2019/11/15/praktische-tips-bij-ms/


Over Celgene

Geworteld in wetenschap en innovatie. Gedreven door de vele gezichten van multiple sclerose.


Over Coloplast

Coloplast ontwikkelt en produceert oplossingen voor stomazorg, continentiezorg en defecatiemanagement.

Dit doen we vanuit een heldere missie: ‘het leven gemakkelijker maken voor mensen met een darm- en/of blaasprobleem’. Graag dragen wij bij aan de continue verbetering van de kwaliteit van zorg op het gebied van darm- en/of blaasproblemen.

Niet alleen door productinnovaties, maar ook door het aanbieden van scholingen voor verpleegkundigen en ondersteuningsprogramma’s om de patiënten in de thuissituatie verder te helpen.

Website
www.coloplast.nl


Over Medtronic

Medtronic is één van ’s werelds grootste bedrijven op het gebied van de medische technologie. Door innovatie en samenwerking helpt Medtronic bij het verlichten van pijn, het herstellen van de gezondheid en het verlengen van levens. Op dit moment verbeteren onze therapieën wereldwijd ELKE SECONDE het leven van meer dan 2 MENSEN.

Website
www.medtronic.nl


Over Mylan

Mylan is een wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf, toegewijd aan het stellen van nieuwe standaarden in de gezondheidszorg. We werken wereldwijd samen om 7 miljard mensen toegang te geven tot hoogwaardige geneesmiddelen. Dit doen we door te blijven innoveren om onvervulde behoeften te vervullen en van betrouwbaarheid en een uitmuntende service een gewoonte te maken. Ieder van onze 35.000 werknemers is toegewijd aan het creëren van een betere gezondheidszorg voor een betere wereld, één persoon tegelijk.

Website
www.mylan.nl


Uw bedrijf, instelling of vereniging op MSMS 2019?

De informatiemarkt is de plek om uw bedrijf, instelling of vereniging bij een breed publiek te profileren. In de vorige edities van MSMS kwamen er vele honderden deelnemers, die zich allemaal op meerdere momenten op de informatiemarkt bevonden.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact op met Eric de Baar via info@msms.nl. Zet Informatiemarkt MSMS2019 in het onderwerpveld.